Fashion news

Η νέα, πολύχρωμη κολεξιόν της Angry Sally είναι το “happy” ξεκίνημα της σεζόν

Τη γνωρίσαμε σε ένα από τα δωμάτια του 3ου ορόφου του ξενοδοχείου Hilton Athens, στο πλαίσιο του Fashion Room Service, ένα βράδυ του περασμένου Δεκέμβρη, πριν ο κορωνοϊός μπει στη ζωή μας. Τα πολύ ιδιαίτερα κομμάτια της Angry Sally και το θερμό καλωσόρισμα της ceo/founder Μαργαρίτας Λέτζου ήταν τα στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή μας και έκαναν το brand να ξεχωρίσει στα μάτια μας!

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, έχοντας ένα lockdown στο… βιογραφικό μας και με τον κορωνοϊό να υπάρχει ακόμα στις ζωές μας, η νέα συλλογή της Angry Sally έρχεται να γεμίσει χρώμα και ξεγνοιασιά τις μέρες μας – κάτι που αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Μίλησέ μας για σένα. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας;

Μαργαρίτα, ετών 37, μέχρι πρότινος άγιο παιδί στρωμένο, πτυχία, μεταπτυχιακά, οικονομικά, τράπεζες επενδύσεων, Αθήνα, Λονδίνο, κρίση, απογοήτευση, αγανάκτηση, απελευθέρωση, Angry Sally.

Πηγή: Instagram @margarita_let

Πότε και πώς ξεκίνησε το «ταξίδι» της Angry Sally;

Μέσα στην κρίση και αφού για αλλού ξεκίνησα κι αλλού η ζωή με πήγε, η Angry Sally γεννήθηκε το φθινώπορο του 2016. Μετά από πολλά εποικοδομητικά λάθη, αυτοπροταθήκαμε στην αγορά το φθινόπωρο του 2019, και έκτοτε μεγαλώνουμε και αλλάζουμε μαζί.

Πώς εμπνεύστηκες το όνομα του brand;

Αρχικά θα σας θυμίσω το «Don’t look back in anger» των Oasis! So Sally can wait, she knows it’s too late as we are walking on by…Her soul slides away, but don’t look back in anger, I heard you say. Έχει υπάρξει από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια και συγκροτήματα στα εφηβικά μου χρόνια, και έτσι, αφού η δική μου Sally γεννήθηκε ως αντίδραση στην απογοήτευση, θυμό και αγανάκτηση που νιώσαμε πολλοί της γενιάς μου λόγω της ατυχούς συγκυρίας, τι καλύτερο από το να παντρέψω αυτά τα δύο και να βγει το όνομα Angry Sally.

Ποια είναι η φιλοσοφία πίσω από το brand;

Νομίζω πως πήραμε πολύ βαριά τη ρήση της Coco Chanel, πως «Every day is a fashion show and the world is the runway»! Μας αρέσουν τα πολυτελή ιδιότροπα υφάσματα και θέλουμε να τα φοράμε κάθε μέρα! Για αυτό και τα συνδυάζουμε με άλλα πιο καθημερινά υλικά και προσπαθούμε να κατασκευάζουμε ρούχα που φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Γιατί όλη η ζωή είναι μια ιδιαίτερη περίσταση! Το στυλ είναι ένα personal statement, όπου όλα επιτρέπονται! Αυτή είναι η φιλοσοφία μας!

Μίλησέ μας για την καινούργια κολεξιόν. Ποια είναι τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν;

Casual διάθεση με αθλητικά στοιχεία, έντονα χρώματα και prints, πολυτελή ιδιαίτερα υφάσματα, συνδυασμένα με φούτερ (κάτι που αρχίζει να γίνεται η ταυτότητά μας και μας αρέσει πολύ!).

Ποια από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-21 είναι αυτή που ξεχωρίζεις και αγαπάς περισσότερο;

Η επιστροφή στην άνεση!

Πώς επηρέασε τη δουλειά σου η νέα κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού;

Η τρέχουσα συλλογή γεννήθηκε μέσα στην περίοδο της πρώτης επαφής μας με αυτή τη νέα κατάσταση και ίσως όλη αυτή η happy πολύχρωμη διάθεση να είναι το αποτέλεσμα μιας ανάγκης για ξεγνοιασιά! Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό ωστόσο, άλλαξε το μείγμα προτεραιοτήτων μας. Αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι πως παραμένουμε επίμονα αισιόδοξοι!

Σε μια εποχή που ο όρος “ethical fashion” αρχίζει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ποια είναι η συνεισφορά του brand σε αυτή την προσπάθεια;

Προσπαθούμε να μην πετάμε ύφασμα! Ό,τι μας περισσεύει το ξαναχρησιμοποιούμε. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε καινούργια προϊόντα έξω από τις συλλογές μας, σε πολύ περιορισμένα κομμάτια, και τα διαθέτουμε στο e-shop μας. Επίσης προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μια pre-order λογική, ώστε να έχουμε μια εικόνα εκ των προτέρων σχετικά με το πόσο ύφασμα θα χρειαστούμε. Έτσι, αποφεύγουμε να δημιουργούμε απόθεμα. Μας βοηθά στον προϋπολογισμό μας και σίγουρα είναι μια eco-oriented στρατηγική.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή ΕΔΩ.

The post Η νέα, πολύχρωμη κολεξιόν της Angry Sally είναι το “happy” ξεκίνημα της σεζόν appeared first on Infowoman.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο… infowoman.gr

Σχετικά άρθρα